Cos de cumparaturi

Cosul meu (gol)
Nume Pret Cantitate / Actualizare Subtotal
Total:

Abonare Newsletter

Despre noi

Proxxon Romania,

De 25 de ani Compania PROXXON din Germania produce unelte de calitate pentru creatorii de modele, cei care lucreaza in metal, bijutieri, opticieni, scoli, universitati in toata Europa la o calitate si un serviciu neatins si ireprosabil.

PROXXON este liderul indiscutabil al pietei cand este vorba de o linie completa de unelte electrice si accesorii pentru activitati delicate! Suntem mandri sa aducem pe piata din Romania uneltele Proxxon realizate de inginerii germani.

Sistemul PROXXON MICROMOT ofera o gama de unelte electrice precum masini de gaurit / frezat, slefuit, gravat, de traforat, masini de gaurit cu banc si sisteme de strunjire. In plus fata de asta, gama aduce si o selectie de accesorii pentru toate tipurile de aplicatii.

PROXXON produce scule de mana al caror nivel tehnic permite utilizarea lor timp indelungat, chiar si in cazul utilizarii profesionale.
Sunt confectionate din aliaje consacrate precum si aliaje speciale. Acest fapt permite acordarea de garantii de pana la 25 ani.

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre proxxon.com.ro.